Saturday, August 22, 2009

contest..jom pakai shawlll

Posted by coffe honey at 1:57 PM









Mudah sahaja1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...bukan paksaan tapi kena...hehehe...)lepas abis contest nak remove dari jadi follower pun, terpulanglah...kan saya dah kata tiada paksaan tapi kena...3. Add kan LINK blog ini dekat blog memasing.4. Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE sehingga 27 Ogos 2009 agar senang saya nak review mereka yang menyertai contest ini.
5. Add kan banner contest di side bar blog memasing.
Cara-cara untuk menyertainya ialah:- 1. Sila uploadkan sekeping gambar anda yang memakai shawl. tak kira la shawl jenis plain, bunga2, printed atau sebagainya...janji gambar tersebut bermotifkan shawl udah...2. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan.http://h-n-i.blogspot.com/


jom ramai2 join contest niee..pakai..shawll..


kalah menang blkg punyer citer...


hihihihi..


jom suka2


niee...


pic sy pkai shawl







4 comments on "contest..jom pakai shawlll"

.::pUnK::. on August 23, 2009 at 5:57 AM said...

shawl 2 tudung ke??
ke mcm mne??
hehe
*saya lelaki..

.:Iz-AnN (",):. on August 24, 2009 at 8:45 AM said...

dik...akak nak gambar satu persatu...takmo gambar banyak cam gini...susah akak nak wat pengadilan nanti...so kalu tak keberatan, tulung bubuh gambar sekeping yang memana gambar dibawah ni...tapi akak sajeskan yang pakai shawl putih tu...dah buh tolong update kat blog akak...mekasih...

coffe honey on August 24, 2009 at 12:34 PM said...

akk...
k..ptg nie kt update

Mahmood on August 31, 2009 at 3:49 PM said...

Salam! Greetings to you on the occasion of Independence Day 31-8-2009.
Http://unitedoneworld.blogspot.com